Vierkante Zonnebril

Een Vierkante zonnebril kan gedragen worden door Heren, zowel als Dames. Echter is vaak de gezichtsvorm wel van belang.
Hoewel de ene vierkante zonnebril de andere niet is, kun je de rechthoekig gevormde zonnebrillen het best gebruiken op ronde en ovale gezichtsvormen. Door de rechte lijnen van de zonnebril lijkt het gezicht dan minder rond. 

Vierkante Zonnebril vab Serengeti

Vierkante zonnebril of Vierkante zonnebril?

Zoals net al naar voren kwam, is vierkant soms niet echt vierkant. En zit er vaak nog al wat verschil tussen de verschillende modellen.
Hierbij is de zonnebril maat, natuurlijk ook van belang. Want als de vorm wel goed is, maar je hebt de verkeerde maat, is het nog steeds niet jouw beste zonnebril.

 

Zichtbaar op de foto’s, is het verschil tussen vierkante modellen. Waar de Serengeti dames zonnebril een echte vierkante verhouding heeft en de Oakley heren zonnebril meer een rechthoekige vorm heeft, maar wel nog onder de vierkante zonnebrillen valt.

Vierkante Zonnebril van Oakley

Vierkante zonnebril in kunststof of metaal

Natuurlijk vind je tegenwoordig vierkante zonnebrillen in alle materialen die in de zonnebrillen wereld gebruikt worden. En zelfs combinaties hiervan.

De vierkante kunststof zonnebril

Zo is er on-eindig veel verschil binnen vierkante zonnebrillen vervaardigd uit kunststof alleen al. Dit komt omdat er verschillende kunststoffen op de markt zijn die uitermate geschikt zijn voor zonnebrillen.
De stijlen zijn uiteenlopend van sportief tot retro. En wellicht zijn er onder de kunststof zonnebrillen wel meer stijlen te vinden dan in metaal.

In de foto vind je een vierkante Serengeti zonnebril met een kunststof montuur.

Vierkante zonnebril van Serengeti voor heren
Vierkante zonnebril van Ray-ban

De vierkante metalen zonnebril

Over het algemeen zijn er bij de vierkante metalen zonnebrillen iets minder stijl verschillen te vinden. Weliswaar ook van de sportieve zonnebril tot de klassieke metalen zonnebril, zoals deze vierkante Rayban zonnebril. Maar hier zit iets minder variatie tussen in.
Metalen zonnebrillen zijn fijner en zijn hierdoor minder aanwezig in het gezicht. Voor zover dat natuurlijk kan bij een zonnebril.

Elk zonnebrillenmerk heeft zijn eigen vierkante zonnebrillen. En wij zouden ZonnebrilGURU niet zijn als we ons daar niet in verdiept hadden.
Wij willen je tenslotte helpen met het vinden van jouw beste zonnebril.
Van alle merken met vierkante zonnebrillen, die we aanbieden, hebben we hier een verzameling gemaakt.

Vierkante Dames Zonnebrillen

Vierkante Heren Zonnebrillen

Ben je op zoek naar informatie over hoe een zonnebril werkt, welk glas je moet kiezen of welke zonnebril het beste is voor jouw activiteiten?
Check dan Zonnebril Informatie voor meer kennis.

Volg ons

Wilt je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van zonnebrillen.
Of weten welke aanbiedingen we hebben .