Zonnebril Merken

Zonnebril merken  bij ZonnebrilGURU.nl zijn merken van het hoogste niveau.

Zo bieden wij alleen zonnebrillen aan waar we zelf achter staan. Zonnebrillen zijn niet alleen een manier om je ogen tegen de zon te beschermen – ze kunnen een persoonlijk modestatement zijn en een leuk accessoire dat je outfit compleet maakt.

De beste zonnebrillenmerken op de markt zijn degenen die kwaliteit en stijl combineren.

Elk van deze topzonnebrilmerken produceert eersteklas zonnebrillen die kenmerkend ontwerp, onberispelijk vakmanschap, duurzame materialen en hoogwaardige lenzen benadrukken die u 100% bescherming bieden tegen de ultraviolette (UV) stralen van de zon. 

Ray-ban zonnebrillen

Ray-Ban

Het is geen verrassing dat Ray-Ban behoort tot een van de beste zonnebrillenmerken ter wereld. Deze historische krachtpatser maakt tenslotte al meer dan 80 jaar zeer hoogwaardige, stijlvolle zonnebrillen. De zonnebrillen in Aviator-stijl waren oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik, maar werden in 1937 'openbaar'. Tegenwoordig is de iconische Wayfarer-zonnebril van Ray-Ban een van 's werelds meest herkenbare modeaccessoires. Ze zijn gedragen door even iconische figuren en filmsterren. Als je op zoek bent naar een onweerstaanbare look, dan zou Ray-Ban je favoriete merk kunnen zijn. Er is een breed scala aan montuur-stijlen om uit te kiezen, plus verschillende prijsklassen voor bijna elk budget - nog een reden waarom Ray-Ban een topmerk is onder de zonnebrillen.

Oakley zonnebrillen logo

Oakley

Oakley is een populair merk dat internationaal bekend staat om zijn superieure zonnebrillen. Sinds de introductie van zijn eerste zonnebril - het Factory Pilot Eyeshades-model - in 1984, is Oakley het merk bij uitstek voor mensen die deelnemen aan buitensporten en activiteiten. Het sportieve gevoel van de zonnebrillen van dit merk, is nu het kenmerk waardoor Oakley zich onderscheidt van de concurrentie. In de loop van jaren werden Oakley zonnebrillen algemeen bekend. En inmiddels een onmisbaar accessoire voor atleten en mensen met een actieve levensstijl. De grotere populariteit van het bedrijf bereikte zijn hoogtepunt in de jaren negentig, toen leek het alsof bijna iedereen een Oakley zonnebril droeg. Een belangrijk voordeel van deze zonnebril is dat ze een sportieve stijl combineren met bijvoorbeeld gepolariseerde glazen, die je ogen beschermen tegen ongewenste schittering en het gemakkelijker maken om te zien zonder vervelende reflecties, vooral op het water en wegdek. Dit maakt het aanbod van Oakley perfect voor mensen die graag buiten sporten, lekker actief zijn en veel autorijden.

Serengeti Zonnebrillen

Serengeti

Serengeti® zet zich al meer dan 48 jaar in voor de meest geavanceerde technologie zonnebrillenglazen ter wereld te ontwikkelen. Met de avant-garde altijd in haar DNA, vanaf het begin en door de jaren heen, viel ze op door sterke, tijdloze en ongelooflijke producten te creëren, uitzonderlijke kwaliteit en innovatief in elk detail, elk stuk lenzen, frames en hun ontwerp, en altijd ver vooruit in een creativiteit.

Persol zonnebrillen

Persol

Persol (wat zich vertaalt naar "voor de zon") is een ander populair zonnebrillenmerk in de internationale scene. Net als Ray-Ban gaat de geschiedenis terug tot de jaren 1900. Persol introduceerde zijn kenmerkende geelbruine lenzen in 1920, maar het merk werd pas bijna 50 jaar later een enorme hit toen tegencultuuricoon Steve McQueen een Persol 714-zonnebril droeg in de thriller uit 1968, The Thomas Crown Affair. Sinds die verschijning is de Steve McQueen Persol 714 de meest populaire geworden van het brede scala aan stijlen van het merk. Dit merk biedt duurzame zonnebrillen waarvan bewezen is dat ze jarenlang meegaan. Daarnaast heeft Persol het patent voor 's werelds eerste flexibele stuurpensysteem, een technologie waarmee je de slanke monturen lichtjes kunt buigen om beter bij de vorm van je gezicht te passen.

Elk zonnebrillenmerk heeft zo zijn eigen geschiedenis en stijl. En wij zouden ZonnebrilGURU niet zijn als we ons daar niet eerst in verdiept hadden.
Wij willen tenslotte al deze zonnebril informatie met jou delen.
Van alle merken die we aanbieden hebben we hier een verzameling gemaakt, zodat je een overzicht hebt.

Er zijn natuurlijk heel veel zonnebril merken en dan is het lastig om een keuze te maken. Je ziet door de zonnebrillen het bos niet meer.
Daarom is het voor ons belangrijk dat we je vertellen over onze merken. Want jouw beste zonnebril is ons doel.

Ben je op zoek naar informatie over hoe een zonnebril werk, welk glas je moet kiezen of welke zonnebril het beste is voor jouw activiteiten?
Check dan Zonnebril Informatie voor meer kennis.

Volg ons

Wilt je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van zonnebrillen.
Of weten welke aanbiedingen we hebben .