Rechthoekige Zonnebril

Een Rechthoekige zonnebril kan gedragen worden door Heren, zowel als Dames. Hier is natuurlijk de gezichtsvorm wel van belang.
Hoewel de ene rechthoekige zonnebril de andere niet is, kun je de hoekig gevormde zonnebrillen het best gebruiken op ronde en ovale gezichtsvormen. Door de rechte lijnen van de zonnebril lijkt het gezicht dan minder rond.

rechthoekige zonnebrillen voor dames en heren

Rechthoekig zonnebril of Rechthoekige zonnebril?

Zoals net al naar voren kwam, is niet iedere rechthoekige zonnebril ook echt rechthoekig. 
En natuurlijk is hierbij de zonnebril maat ook van belang. Want als de vorm wel goed is, maar de maat niet, is het nog steeds niet jouw beste zonnebril.

Zichtbaar op de foto, is het verschil tussen de rechthoekige zonnebrillen. Waar de Serengeti heren zonnebril rondere vormen heeft en waar de Ray-ban dames zonnebril bijna volledig rechthoekig is.

De Serengeti zonnebril in kwestie is een gecurvede zonnebril. Door deze curve zijn dit vaak al rechthoekige zonnebrillen, omdat de glazen meer van het gezicht dienen af te schermen tegen zonlicht.

Rechthoekige zonnebril in kunststof of metaal

Natuurlijk zijn rechthoekige zonnebrillen gemaakt in alle materialen die in de zonnebrillen wereld gebruikt worden. En zelfs combinaties hiervan.

De rechthoekige metalen zonnebril

Over het algemeen zijn er bij de rechthoekige metalen zonnebrillen iets minder stijl verschillen te vinden. Ook van de sportieve zonnebril tot de klassieke metalen zonnebril, zoals deze rechthoekige Serengeti zonnebril. Maar hier zit iets minder variatie tussen in.
Metalen zonnebrillen zijn fijner en zijn hierdoor minder aanwezig in het gezicht. Voor zover dat natuurlijk kan bij een zonnebril.

De rechthoekige kunststof zonnebril

Er zit erg veel verschil binnen rechthoekige zonnebrillen die vervaardigd zijn uit kunststof. Dit komt omdat er verschillende kunststoffen op de markt zijn die uitermate geschikt zijn voor zonnebrilmonturen.
De stijlen zijn uiteenlopend van sportief tot retro. En wellicht is er onder de rechthoekige kunststof zonnebrillen wel meer variatie dan in metaal.

In de foto vind je een rechthoekige Ray-ban zonnebril met een Kunststof montuur.

Rechthoekige zonnebril in kunststof en metaal

Elk zonnebrillenmerk heeft zijn eigen rechthoekige zonnebrillen. En wij zouden ZonnebrilGURU niet zijn als we ons daar niet in verdiept hadden.
Wij willen je tenslotte helpen met het vinden van jouw beste zonnebril.
Van alle merken met rechthoekige zonnebrillen, die we aanbieden, hebben we hier een verzameling gemaakt.

Rechthoekige Dames Zonnebrillen

Rechthoekige Heren Zonnebrillen

Ben je op zoek naar informatie over hoe een zonnebril werkt, welk glas je moet kiezen of welke zonnebril het beste is voor jouw activiteiten?
Check dan Zonnebril Informatie voor meer kennis.

Volg ons

Wilt je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van zonnebrillen.
Of weten welke aanbiedingen we hebben .